Welkom!

Het Oosterlicht College is een brede christelijke scholengemeenschap voor Gymnasium | Atheneum | HAVO | VMBO. Wij hebben twee locaties.

Locatie Nieuwegein Wijzig
Dieselbaan 10, 3439 MV, Nieuwegein, tel: 030 600 4800

Magister

 logo-Magister-6

 

Leerlingen en ouders kunnen hier inloggen in Magister.

 

 

 

Mededeling: In verband met het afronden van het schooljaar en de start van het nieuwe schooljaar is Magister gesloten vanaf heden tot maandag 21 augustus.

Magister is ons schooladministratie systeem, waarin leerlingen en ouders o.a. cijfers en absentie van huis uit kunnen inzien. Leerlingen en ouders hebben een apart account in Magister en elk een eigen inlogcode. De inlogcodes worden aan het begin van het schooljaar per post naar u verzonden, of als u al in het bezit bent van een inlogcode, kunt u die ook dit schooljaar weer gebruiken. Vanuit Magister wordt algemene informatie naar het e-mailadres van ouders en leerlingen verstuurd.

BELANGRIJK
Houdt uw e-mailadres actueel in Magister. Deze kunt u wijzigen onder de knop ‘instellingen’ nadat u ingelogd bent. Zie de handleiding onderaan deze pagina.

Problemen met inloggen:
Is uw account geblokkeerd of heeft u problemen met inloggen, dan kunt u een mail sturen naar:

magister@oosterlicht.nl (locatie Nieuwegein) of

magister.vianen@oosterlicht.nl (locatie Vianen)

Wachtwoord vergeten of wijzigen?
Bent u uw wachtwoord vergeten of wilt u uw wachtwoord wijzigen? Bekijk dan hier de handleiding.

Veel gestelde vragen van ouders/verzorgers over Magister, het ouderaccount en ELO: klik hier of download het overzicht onderaan deze pagina.